Pizza de polenta

La polenta és una farina de blat, gruixuda i de color daurat.
La massa de pizza de polenta queda molt cruixent i és molt fàcil de fer. Per la massa, necessitem:
– 500 ml d’aigua
– 250 gr de poleta
– oli i sal
Preescalfem el forn mentre fem la massa. Posem l’aigua al foc amb sal i oli, quan comenci a bullir, tirem la polenta en forma de cascada mentre anem rememant la massa perquè no s’enganxi. Quan tinguem la massa feta, la deixen refredar una mica per poder-la manipular i fer la forma de la base de pizza.
Per fer-ho més fàcil, vaig posar una mica d’oli sobre el paper de forn, la massa a sobre i un altre paper de forn i amb corró vaia anar aplanant la massa i donant-li la forma que volia.
Ara només queda coure-la al forn uns 20 minuts. Quan hagi agafat un color torradet, la podem treure del forn i afegir els ingredients que ens vinguin de gust. Jo vaig escollir els espinacs, ceba, tomàquet i formatge.
El resultat final és aquest:

image

Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s