Braves

Tenim tendencia a valorar poc l’acompanyament al plat principal i moltes vegades és el que fa que un plat sigui espectacular!
Per aquesta raó, avui posarem atenció a les patates braves que acompanyen l’hamburguesa. Gràcies al repte de Memòries d’una cuinera d’aquest mes, he fet aquestes delicioses braves.

image

Ingredients per la salsa brava:
3 tomàquets
1/2 pebrot vermell
1 ceba
1/2 guindilla
2 alls
Grapat d’avellanes
Pebre vermell picant
Oli, sal i aigua

Fem al forn totes les verdures. Un cop estiguin cuites i fredes, les peles i les posem al vas del turmix.
Afegim l’oli, sal i el pebre vermell i triturem tot. Si veiem que queda molt espès podem afegir una mica d’aigua.
Ja està a punt per menjar amb patates!
També la podeu aprofitar per acompanyar carn o el que més us agradi!!

image

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s