Rainbow cake

Per celebrar el meu 29 aniversari em va venir de gust fer-me un pastís diferent i vaig apostar pel pastís de colors. No havia tenyit mai masses i encara que el resultat visual no va ser el que m’esperava, de gust estava boníssim!

Ingredients:
225 gr de mantega a temperatura ambient
425 gr de sucre
5 ous
450 gr de farina
Llevat en pols
350 ml de llet a temperatura ambient
Un pessic de sal
Essència de vainilla
Colorant alimentari

Farciment:
Nata per muntar, mínim del 35%
Sucre glasse
Xocolata blanca per fondre
Lacasitos per decorar

image

La massa del pa de pessic es fa d’un sol cop i després es separa en 4 recipients i s’hi afegeix el colorant per separat.
Per fer el pa de pessic, es barregen tots els ingredients en un bol. És important que tamissem la farina perquè així quedarà més flonjo.

Separem en 4 plats la massa, intentem que hi hagi la mateixa quantitat a cada un, i hi posem un colorant diferent. Barregem bé perquè s’integri bé i ara hem d’enfornar cada massa per separat en un motlle de la mateixa mida. Untem el motlle amb mantega i enfornem cada massa uns 15 minuts. Un cop cuita, la desmotllem i la deixem refredar. Hem repetir-ho 4 cops, o més, depenent dels colors que tinguem.

Per muntat la nata, cal que estigui ben freda. Podem fondre la xocolata i barregar-la amb la nata el dia abans.i deixar-ho reposar a la nevera unes 12 hores. Aixi ens assegurem que la nata es munti.
Per munta-la, amb un robot i barrilles a velocitay màxima n’hi ha suficient.

Ja podem muntar el pastis amb una capa de pa de pessic i una de trufa muntada de xocolata blanca i amb la ultima també cobrim els costats.

Per acabar, ja podem decorar-la com més ens agradi: lacasitos, fruites…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s